Vi støtter lokalsporten

ROSENBERG - Malerfirma A/S støtter lokalsporten

ROSENBERG – Malerfirma A/S er aktiv sponsor i flere lokale sportsklubber i og omkring Horsens. Det er vi, fordi netop sporten med dens tilbud til alle aldre er en væsentlig spiller i bestræbelserne på at skabe lokalt sammenhold – og sundhed for alle.

Vi støtter således følgende sportsklubber:

Horsesn Idræts Club BasketballHorsens Idræts Club Basketball er en professionel basketballklub hjemmehørende i Horsens med både en amatørafdeling samt en eliteafdeling, der i 2014/15-sæsonen spiller i Basket ligaen. Eliteholdet afvikler sine hjemmebanekampe i Forum Horsens.

 

HFS Ungdom er en del af amatørklubben HFS. Og HFS Ungdom arbejder på frivillig basis til gavn for rigtig mange unge drenge og piger, der gerne vil spille fodbold. De er inddelt i hold efter deres alder, og går op i både træning, det sociale liv i klubben og i kampene med stor iver og energi.

 

AC Horsens er en fusions fodboldklub (Alliance Club Horsens) i den nordlige del af Horsens. Klubben blev grundlagt den 1. januar 1994. AC Horsens Elitefodbold består på senior niveau af et 1. divisionshold, og på ungdomsniveau af hold fra U13 til U19.

 

Horsens Golfklub er stiftet den 11. oktober 1972 af en flok interesserede borgere, der gennem et foredrag i Rotary fattede interesse for sporten. Fra 80 medlemmer på den stiftende generalforsamling har klubben nu udviklet sig til en af de førende i Danmark med ca. 1.300 medlemmer.

 

Horsens Svømmeklub blev stiftet i december 1972, og har trænings-faciliteter i Aqua Forum Horsens. I svømmehallen er der et 25 meter konkurrence bassin med 8 baner, og et særskilt bassin til udspring. Svømmeklubben har altid været et godt tilbud til både byens og omegnens borgere.

Egebjerg Idrætsforening er et dynamisk og yderst populært samlingspunkt for mange borgere i Egebjerg, lidt nord for Horsens by. Egebjerg Idrætsforening omfatter flere afdelinger: Fodbold, håndbold, gymnastik, badminton, cykling & løb samt volleyball – et udtryk for både bredde og dynamik.