Rådgivning

Erfaring og viden!

Vi har altid prioriteret et tæt samarbejde med arkitekter, rådgivere og hovedentreprenører før, under og efter malerentreprisen. Dette samarbejde har givet os en solid faglig viden om håndtering af byggeprojekter, uanset det drejer sig om nybygning, renovering eller vedligehold.

Værktøjer

Kravene til de færdige overflader er blevet større, og samtidig er byggematerialerne blevet mere forskelligartede. Det stiller meget større krav til rådgiver, når valget af malerbehandling skal foretages og bunden til malerarbejdet skal godkendes.

Erfaringen har vist os, at det bedste resultat opnås, når rådgiver har haft de rigtige værktøjer til valg af konstruktioner og malerbehandlinger.

På denne side har vi samlet en række værktøjer og pjecer, som kan hjælpe jer til at vælge de rette løsninger. Hvis I har spørgsmål, står vi gerne til jeres rådighed.

Pjecer til download:

MBA (Malerfagets behandlings-anvisninger):

MBA er danske malermestres eget behandlingskatalog. MBA er et interaktivt behandlingskatalog, som særdeles brugervenligt fremstiller en behandlings-beskrivelse ud fra de krav, som du stiller til slutresultatet. Undervejs får du både visuel og skriftlig information angående de valg, du skal foretage. Den færdige behandlingsbeskrivelse kan printes, gemmes eller sendes med mail. Som en gratis service giver MBA dig endvidere mulighed for at oprette en sagsmappe online, så du nemt kan få adgang til dine behandlinger.

Link til - Malerfagets BehandlingsAnvisninger giver dig viden og overblik