Fusion af malerfirmaer i Horsens

Fusion skaber nyt stort malerfirma i Østjylland

Malerfirma fusion i Horsens skaber et nyt stort malerfirma i ØstjyllandDe tre malerfirmaer William Hansen, Finn Damgaard og Malerfirma Michael Rosenberg i Horsens, har styrket sig sammen til fremtidens opgaver gennem en fusion. Det nye malerfirma, ”ROSENBERG – Malerfirma A/S”, beskæftiger fra starten 33 medarbejdere, heraf 2 i Tyskland.

De fusionerede malerfirmaer har tilsammen mere end 125 års erfaring, og supplerer hinanden optimalt kompetence- og kundemæssigt. Fusionen trådte formelt i kraft den 1. oktober 2015, hvor det nye, fremadrettede malerfirma har etableret sig i nyt domicil på Ove Jensens Allé i Horsens.

Fusionen er et led i et generationsskifte i firmaerne William Hansen og Finn Damgaard - det er veldrevne og velindtjenende firmaer, der nu er gået sammen i én ny stor enhed. Med fusionen er der opnået både synergi og yderligere kapacitet. Samlet er vi stærkere, og fusionen åbner nye muligheder for at udvikle forretningen yderligere,
eksempelvis indenfor licitationer og større malerentrepriser.

Malermester Hans Bisgaard fra William Hansen har ønsket at gå på pension, og malermester Finn Damgaard er nu afdelingsdirektør i malerfirma Finn Damgaard. De er begge indtrådt i bestyrelsen, og fortsætter indtil videre i den daglige drift, hvor deres mangeårige erfaring vil blive overleveret.

Malermester Henrik Høj, der var medejer af Malerfirma William Hansen, er medejer i det fusionerede malerfirma sammen med malermester Michael Rosenberg, og begge er indtrådt i bestyrelsen. Michael Rosenberg er firmaets direktør, og Henrik Høj har ansvaret for det omfattende område med licitationer og store malerentrepriser. Malermester Sanne Pedersen, udlært af Michael Rosenberg og ansat siden 2002, er også medejer af firmaet, hvor hun har ansvaret for det omfattende privatkunde-område. 

Firmanavnene ”Malerfirma William Hansen” og ”Malerfirma Finn Damgaard” fortsætter som binavne i det nye, fælles malerfirma ”ROSENBERG – Malerfirma A/S”.